torsdag 16 oktober 2014

Sjunker gradvis in i dimman...

...och känner att det faktiskt är ganska behagligt att vara här just nu. Allt runt omkring blir sådär lagom suddigt i denna höstdimma och man kan drömma sej bort. Det spelar inte ens någon roll om det skulle vara lite fuktigt i dimman och håret lockar sej i nacken, när man har fokuset riktat mot målet. Jag pratar förstås om JULdimman, som kommer runt den här tiden på året och sakta men säkert börjar ta bort fokus från andra oväsentliga göromål. När man är i juldimman andas man julluft, tänker jul, pratar jul och planerar jul. I går köpte jag äntligen ett par jultidningar/magasin/ukeblad. De har precis börjat komma till kioskerna här i huvudstadsregionen i Nårje. Och de var ju precis så härliga som de ser ut som. Massa inspirerande och fina bilder. I Alt om julen var det en mängd fina pysselidèer, som t.ex. kan göras med barn.Två norska julblad.
Nu brukar jag inte köpa så många tidningar per år. Jag återanvänder istället. Det går fint att läsa gamla julmagasin och få nya idèer, tips på recept osv. Men klart att det alltid är intressant att också se bilder av årets trender och nyheter, samt tips på vad som sker runt omkring. Speciellt när man bor i ett område där det i stort sätt är nära till det mesta som händer, så är det fint att hålla sej uppdaterad.

/C

2 kommentarer:

  1. Haha - så himla bra beskrivet, så känner jag! Medan alla andra traskar runt i höstrusket så befinner jag mig i en speciell julvärld långt härifrån:) Vilka mysiga julmagasin- tänk om de hade funnits i en svensk version:)

    SvaraRadera
  2. Håller med dig, gamla tidningar går lika bra att läsa :)

    SvaraRadera