onsdag 15 oktober 2014

Något att hänga i granen, så att säga

Trots ovissheten om vi ska någon gran, har jag redan hunnit köpa några små stjärnor att pryda granen med. Vet inte vem tillverkaren är, men de är köpta från en inredningsbutik vid namn Blossom. Om någon vet vem som tillverkat dem, kan ni tipsa oss! De är nog kanske inte ursprungligen tänkt att hängas i granen, men jag såg potentialet. Just nu gillar jag mest enkelt pynt, inte mycket sugen på bling-bling.

Här snackar vi mycket små pappersstjärnor. Mycket söta tyckte jag.

Beklagar den dåliga bildkvaliteten.
/C

4 kommentarer:

  1. Vad otroligt söta små stjärnor! Det är något speciellt med pappstjärnor ändå:)) SV: Jag ÄLSKAR mina två mönstersaxar- det är såå roligt att klippa i papper när man får så fina kanter:) Jag har inte haft något problem alls med dem, men jag har oxå varit noga med att inte klippa i olika material med samma sax - bara papper i det här fallet. Saxar kan bli slöa om man t ex klipper både tyg och papper med samma sax:( Är det vad som hänt med din? Julkram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag har alltid bara klippt i papper. Den var dålig helt från första "sax-taget", men jag tänkte att det kanske var jag som hade dålig klippteknik..borde kanske ha gått tillbaka till Panduro med den, men börjar bli lite sent nu..

      Radera