måndag 13 oktober 2014

Julklappstips nummer fem

Barn kanske inte alltid uppskattar mjuka paket, men här kommer ändå tips på webbshoppar som säljer barnkläder. Närmare bestämt ekologiska barnkläder. Jag har inga egna barn men jag tycker om att köpa kläder åt mina systerdöttrar, därav min expertis på området. ;) Jag kommer att tipsa om både finska och svenska webbshoppar.

Till min systerdotters femte födelsedag beställde jag kläder från Nosh.fi. Finska Nosh har fina, färgglada kläder i sitt sortiment, och även tyger om man hellre syr kläderna själv. Om jag minns rätt skickade jag in beställningen på en onsdag och jag fick hämta paketet på fredag, dvs. två dagar senare. Med andra ord snabb leverans! Ekoipana är en annan finsk webbshop. Jag har inte beställt något därifrån ännu, men med stor sannolikhet kommer jag att göra det nångång i framtiden. Bland annat Maxomorra, Frugi, Coq en Pâte, Serendipity och Redurchin finns i Ekoipanas sortiment.

Coolkids är en finsk webbshop som även levererar utomlands. Coolkids säljer kläder från bl.a. Mini Rodini, Maxomorra, Geggamoja och Papu.

Made for kids' ingångssida såg lite kaotisk ut vid första anblicken, men efter en närmare titt visade det sig att där finns mycket fina barnkläder för 0-12-åringar och även gravid- och amningskläder.

Unibarn säljer förutom barnkläder även bl.a. leksaker, glasnappflaskor och inredning.

Medveten Mini har ett brett sortiment. Här hittar man barnkläder, flaskor, termosar, leksaker, accessoarer, städ- och tvättmedel och -tillbehör, och mycket mer. Allt med mottot Ekologiskt, giftfritt, miljövänligt. Till min stora lycka visade det sig att de även levererar till Finland, MEN frakten blir ju förstås väldigt dyr. 

Fler sidor hittar man säkert om man googlar, men detta var ett litet urval för er alla julklappsshoppare därute.

/E

1 kommentar:

  1. Tänkte passa på att tipsa om en helt annorlunda liten julklapp som passar bra till exempelvis knytis - Strumpsnodden - Kul, användbar och billig present. :-)

    http://www.sorterastrumpor.nu eller så varför inte ge bort pulveröl http://www.vilddryck.com

    Några tips från mig. Ha de fint!

    SvaraRadera