onsdag 20 november 2013

Kastehelmi

Jag gillar Iittalas Kastehelmi och har bl.a. flera dessertskålar, en större skål och ett tårtfat. Det finns även ljuslyktor i samma serie. I söndags på loppis hittade jag till min stora glädje en röd som passar perfekt till julen. Det vore fint att ha flera ljuslyktor i samma serie, så jag är lite sugen på att börja samla på Kastehelmi-ljuslyktor i olika färger. Undrar om tomten läser vår julblogg...

/E

5 kommentarer:

 1. Iittala gillar jag också! Tycker de gör riktigt fina saker, och älskar också denna serien! Just de röda är så härligt juleröda, men om jag minns rätt kostar just den röda mycket mer än de andra - typiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, tyvärr är de röda dyrast, men de passar verkligen perfekt till julen. Dock har jag börjat misstänka att ljuslyktan jag köpte kan vara 2:a klass sortering, eftersom den verkar ha en lite blekare färg än dem som jag sett i affären och på nätet. Men röd och fin är den hursomhelst! :) /E

   Radera
 2. Oj det kan man verkligen kalla ett loppis fynd enligt mig! De är så fina när de tänds, mönstret som avbildas på underlaget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också mönstret! Jag är jättenöjd över köpet, fastän jag nu börjat misstänka att det kan vara frågan om 2:a sortering eftersom färgen är lite blekare än dem som jag sett i affären. Men det spelar ingen roll för min del, fin är den ju ändå! :)

   Radera