fredag 22 november 2013

Godaste degen

Nu är första pepparkaksdegen i kylskåpet. Jag och 4-åringen svängde i hop en dubbelsats, så att vi KAN baka lite i helgen om andan faller på. Ljuvliga dofter när man blandar i kanel, kardemumma och nejlika. Vi använder oss alltid av samma recept, som du hittar här.

Ljusstaken blev placerad i köksfönstret i gårkväll och sprider ett mysigt och underbart lju(v)ligt sken i rummet.



Ha en fortsatt fin fredagkväll!

/C

3 kommentarer:

  1. da er vi to vel de første og eneste som har startet med julebelysning fram til nå her i gatene omkring....

    SvaraRadera
  2. Visst är det såå mycket godare med hemgjord deg än köpt? Vi har inte kardemumma i vårt recept, men det låter gott!

    SvaraRadera
  3. Anne: har dere også begynt nå? Johanna: ja, hemgjord är helt klart i en klass för sej!

    SvaraRadera