onsdag 21 november 2012

Från masterstudent till mysmamma

En självförklarande rubrik. Det är precis det som har hänt. Fast inte bara mys förstås. Saker på to-do-listan blir också gradvis avkryssade (listan har hunnit bli ganska lång under det sista året...). Listan handlar mest om diverse städprojekt, nya gardiner och så JUL førstås. Ikväll har jag kanske inte varit så effektiv; sett på "Bonde söker fru", tagit ett välbehövligt fotbad (som för övrigt också stod på listan) och badat med lilla fröken. Och joo..börjat fylla vårt skåp, som kom med "flyttlasset" från Finland förra veckan. Eller jaa, skåp och skåp, heter det verkligen det? Såhär ser det ut iallafall:


Igår var dagisbarnet sjukt och hemma med sin mamma. Men efter några timmar var hon inte alls så värst sjuk längre och då gjorde vi en liten utfärd till kommunens STORA shoppingcenter. http://www.thonshopping.no/jessheim
Vi fick bland annat köpt ett Barbie-paraply, lite större klädplagg som rymmer en växande mage och så var vi in till Panduro Hobby för att handla det grundläggande inför julkortspysslandet. Få se hur årets julkortsprototyp börjar se ut? Jag är lite osäker på om jag ska låta 3-åringen delta i det officiella julkortspysslandet eller om vi ska köra en barnvariant som ett eget sidoprojekt.


Vi idkade också lite nätshopping på förmiddagen, nämligen pepparkaksformar från http://formina.se/
Nu väntar vi ivrigt på paket.

Jag har också hittat fram till denna sida <a href="http://www.julbloggar.se">Julbloggar</a>  där många svenska julbloggar är samlade. Mycket inspirerande läsning!


Tack och godnatt!

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar