För just blåmögelost är
verkligen säsongsbetonat för mej. Jag äter BARA blåmögelost i kombination med pepparkakor, aldrig annars. Jag tycker inte om varken lukten eller smaken när den står för sej själv. Och inte när den kombineras med annat heller, t.ex. pizza. Äckligt. Men på pepparkakor blir smaken helt plötsligt en helt annan och helt underbart beroendeframkallande, enligt mej. Märkligt, men så är det. Nu har vi dessutom redan "skördat" första satsen med hembakade pepparkakor jag och 5-åringen. Göttigött.
|
Bild lånad från mathem.se |
/C
Ädelost och pepparkakor är ju det absolut bästa. Men jag är en riktig sucker för ost så jag äter mögelost året om :)
SvaraRaderaJag äter det gärna året om, men det är väldigt gott till pepparkakorna! Ska nog gå ut i köket och plocka fram lite pepparkakor och ädelost nu!
SvaraRaderaAldrig testat blåmögelost med pepparkakor, får se i helgen hur det smakar :)
SvaraRadera