fredag 7 november 2014

En liten besvikelse

Arabias säsongsprodukter julen 2014 heter Kimara och ser ut såhär:


Jul hos Linda bloggade om serien för en tid sedan, och jag håller med om att den känns mer höstig än julig. Både frukterna och färgerna förknippar jag mer med höst än jul. Jag besökte Iittala-butiken häromveckan för att se om min åsikt ändras om jag ser muggarna med egna ögon på nära håll. Men nej, det kändes ändå inte rätt. ;) Min samling julmuggar kommer alltså inte att växa i år. Mönstret på skålen, skeden och minimuggarna gillar jag och dem skulle jag möjligen kunna tänka mig att ha i min ägo, men jag tror inte att det blir något köp ändå. Bättre lycka nästa år, Arabia.

/E

3 kommentarer:

 1. Vart kan man köpa dessa? Jag har googlat och tittat in på mina vanliga online butiker men dom finns inte där :( jag bor i Sverige kanske ska tilläggas..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite svårt att svara på tyvärr. Iiittalas internationella webbshop har inte julmuggarna i sitt sortiment verkar det som. Men kanske kan man köpa dem på någon Iittala outlet-butik, här finns en lista på butiker http://iittalaoutlet.se/outlets/ och här https://www.iittala.com/store-locator kan man skriva in var man bor och hitta närmaste återförsäljare och outlet. Hoppas att det nappar!

   Radera
  2. Eller så bokar du helt enkelt en resa till Finland, här hittar man muggarna och skålarna i många olika butiker. ;)

   Radera