torsdag 20 november 2014

Det är tuffa tider..för en del.

Arrangera, boka, beställa, kontakta, fixa. Här skyndas det långsamt med planering av julbord, julträffar med väninnor, bokning av biljetter till julföreställningar och anmälningar till julfester. Ska man överhuvudtaget hinna med något i december, det vill säga delta på olika evenemang och vara social med andra människor så gäller det att vara ute i god tid. Och när det är sagt, så vill jag väl kanske inte påstå att jag är ute i jättegod tid.
 
Saldo hittills är att jag har bokat biljetter till dagisets dansföreställning på Kulturhuset (biljettbokning på nätet och allt, här är det inga småpotatisar), ska på julebord till mysig restaurang med väninnor redan på lördag, flygbiljetter till jullovet är bokade för lääänge sedan, anmält oss till dagisets juletre-fest, ska på två konserter med 5-åringens kör, juleseminar på hotell med jobbet har någon annan redan bokat för mej. Är också sugen på att vara med på Lucia-morgon i svenska kyrkan tidigt på lucia-morgonen, som i år infaller på en lørdag. Och julkonsert med Sissel Kyrkjebø kunde jag också sååå ha tänkt mej.Bild lånad från Svenska Margaretakyrkan i Oslo.

 
Traditionella träffar med vänner i hemlandet är naturligtvis obligatoriskt på jullovet. Men själva julhelgens program är fortfarande öppet. Tjocka släkten, ska vi träffas något i år?

/C
1 kommentar:

  1. Men även om schemat är fullspäckat så låter det som rena rama drömmen att ha så mycket inplanerat :)

    SvaraRadera