måndag 30 december 2013

Vi hakke tid - for vi må finne skjegget..

.. lite så just nu kanske. Inte det att vi som i den norska julsången söker efter tomteskägget, men dåligt med tid har vi. Mycket program i julhelgen och mellandagarna har det som vanligt varit. Och det fortsätter. Imorgon är det redan nyårsafton, som vi ska fira tillsammans med goda vänner! :) 

Vi har hunnit med ett hejdundrande släktkalas på Torgare prästgård. Vi hyrde helt enkelt festlokal i år pga att vi är så många. Till bjudningen hade vi knytkalas och det bjöds bl.a. på lax, Jansson, köttbullar, prinskorvar, bröd, limpa, sallad, pastasallad, rödbetor. Plommonkräm med grädde till efterrätt och kaffe med årets höjdare Saffranskladdkaka med vitchoklad. 

Annars har vi besökt simhall, joggat, läst böcker, pysslat, lekt, sett på tv, ätit hemlagat julgodis (som till slut blev ca 6 sorter), haft långbord och ätit 3-rätters hos döttrarnas faster, varit på 3-års kalas och träffat goda vänner, stickat, varit och fyndat på julrea, ätit lunch på restaurang. Och faktiskt sovit länge på morgnarna, men oxå varit upp aaaallt för länge på kvällarna, både stora som små. 0-åringens rekord var att gå och lägga sej kl.01.30 för några kvällarna sedan. Men det är tänder på gång så hon är förlåten. ;)
Nu väntar kafferep hos svärföräldrarna. /C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar