lördag 4 december 2010

Fjärde - FILMKVELD MED JENTENE

 
Ett bra sätt att få julstämning är att se en julfilm!

Love Actually är vår favorit och ett måste att se före jul. Humor, romantik, julstämning, brittisk. Allt i ett helt enkelt. 


Ensam Hemma är en riktig klassiker och har nästan setts för många gånger under barndomen. Nu när vi inte har sett den på några år är vi nästan lite sugna på att se den igen. Den är julstämningsframkallande på ett väldigt amerikanskt vis.The Holiday är en mysig och romantisk film som platsar på vår "måste-se"-lista. Här är romantik och humor nyckelorden. Handlingen utspelar sig både i England och USA, många bra skådisar, speciellt Jude Law. :) We like.


How the Grinch Stole Christmas med Jim Carrey i huvudrollen är en mysig julfilm som passar för hela familjen.


Astrid Lindgrens jul består av juliga godbitar ur våra favoritsagor. Den brukar visas på tv under julhelgen och det hör till traditionen att se den. 


Disneys En julsaga utgavs ifjol. Ingen av oss har sett den och vi vet egentligen inget om den, men den fick fyra solar av Ronny Svensson så kanske den är värd att se. Vid närmare eftertanke ger han bara solar åt konstiga filmer... men syster E vill ändå ge den en chans (syster C är som vanligt lite skeptisk).


Har du något tips på bra julfilmer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar