lördag 11 december 2010

Dagens saldo

 

Dagens lucka öppnas ovanligt sent. Orsaken till detta är att vi har uträttat julärenden från arla morgonstund. Julklappar och pysselmaterial har blivit inhandlade i storstaden, där det som vanligt en lördag var alltför mycket folk för att kunna se sig omkring i lugn och ro. Efter några timmar i trängseln med barnvagn blev inte saldot av julklappar alltför imponerande. Men ett par klappar hamnade i tomtens säck (kryssar av på listan). Panduro Hobby är paradiset för en pysselälskare. Där kan man tillbringa lååånga stunder bland alla pysselsaker. Denna gång inhandlades en del nödvändigheter, såsom material till julkort samt sytråd och pärlor som ska användas till kommande julpysselstunder. På vägen hem köpte vi ingredienser till bullbak.
Ikväll plockade vi fram pyssellådorna och tog itu med årets julkort. Vi har som tradition att sända hemlagade julkort och detta år blir inget undantag. Håll utkik i din postlåda på en adress nära dig ;) 
Som avslutning på dagen ska den ena julbloggaren nu beställa en julklapp på nätet. Detta är något som inte helt ligger i julbloggarens natur att göra eftersom att jag gillar att gå i butiker och känna och dofta mig fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar