tisdag 18 december 2012

18 december


Äntligen är julkorten färdiga! Det blev en liten kris när jag upptäckte att det vita pappret skiftade i grått. Det låter kanske som en bagatell, men julkortspysslande är blodigt allvar för mig och en av mina favorit-julsysslor så jag vill att alla detaljer ska stämma överens med min plan. Jag var nästan redo att rusa till affären och köpa nytt papper men konstaterade sedan att det är slöseri med tid, papper och pengar så det gråvita fick duga. Det är jobbigt när det finns så många olika nyanser av vitt, och tydligen var jag lite färgblind när jag köpte pappret (eller så lurade lamporna i affären mig). Nåjaa, slutsnackat om det! Det är knappast någon annan än jag som bryr mig om pappret skiftar svagt i grått... ;)


Jag vill inte ladda upp en bild av korten riktigt än, jag vill ju att det ska vara en liten överraskning för mottagarna. Men jag kan avslöja så mycket som att jag har tagit inspiration av dessa julpynt:


På tal om julkort brukar oftast de julkort som jag får hamna i en hög. Men i år har jag köpt en korthållare, så nu får alla fina julkort komma till sin rätt. Ett ganska onödigt inköp men ack så behändigt. ;) På bilden är det första julkortet jag fick förra veckan./E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar