lördag 20 oktober 2018

Dagens överraskning

Ack den överraskande glädjen då man lördagsstrosar på stan och ser en skylt utanför en souvenirbutik där det står att det finns en j u l b u t i k på nedrevåningen. Jag kunde förstås inte låta bli att gå in och kika! Det fanns massor med härligt! I mina planer för julen i år ingår att skapa en liten by, och jag blev mycket inspirerad under detta butiksbesök. Det är inte länge kvar till november, ser fram emot att sätta planerna i verket då.

Här hade jag tänkt ladda upp ett par bilder men sorgligt nog verkar det inte lyckas då jag bloggar i mobilen... måste försöka lösa det på något vis! Annars blir årets julbloggande väldigt bildlöst och så kan vi inte ha det!

/E

5 kommentarer:

 1. Ååååh såå härligt att ni startat upp bloggen! Yeee! Julen på kommande och nu är det visst dags att börja planera vad man ska pyssla med😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kändes som att det var dags nu! Här blir det mest planering av nytt kök framover. Kan hända julbaket blir inhiberat i år...

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot att se bildbevis på detta! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får se om det lyckas :D jag har lite tekniska problem då appen som jag brukat blogga i har slutat fungera... ;( kanske bildbeviset kommer på instagram istället.

   Radera