tisdag 22 september 2015

En himla massa annat

Oj, här duggar det inte precis tätt med inlägg på den här bloggen. Tyvärr är det lite för lite juliga inslag just nu, men en och annan julig tanke slår mej mitt i något annat jag håller på med. Vilken tur att det är så många andra svenska julbloggar tillgängliga, som redan tänker jul så det räcker till för oss också. Har på känn att denna blogghöst blir mer sporadisk än tidigare, om inte min sister in crime har tänkt ha en extra bloggintensiv förjul i år förstås?

Det är intensivare än vanligt med mycket annat. Bland annat detta har tagit en del uppmärksamhet:


Vi har inrett kalloftet och fått en våning till.
Badrumsrenovering sedan flera veckor tillbaka.Ett nytt fönster att hitta passande julbelysning till.

Har haft renovering på gång några veckor och nu fått 25 kvadratmeter loft till. Ett litet fönster på den ena gaveln där det kan få plats till en liten julstjärna hängande eller kanske en söt liten ljusstake. Drömmer mej bort och inreder den nya våningen i julig skrud redan, trots vi inte har några möbler där ännu.

Den resterande lilla delen av fritiden har i sommar och i höst förbrukats på träning till Oslo Maraton (dock halvt sådant) och på lördagen som var kom jag stolt och lycklig hem med denna:


Jul blir det hursomhelst. :) Det var allt för denna gång, tjo-hej.

/C


2 kommentarer:

 1. Den jultokiga svärmodern26 september 2015 kl. 17:05

  Hej! Var idag och handlade i grannbyn och konstaterade att julen är på kommande! Julljus och stjärnor och allsorts julpynt! Jippiii så kul det ska bli!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj, oj, oj, redan? Nästan lite før tidigt kan jag tycka. Men det är ju snart oktober førstås. ;)

   Radera