onsdag 14 augusti 2013

Säsongsöppning

Iiik, vad ser jag? Bara ynka 132 dagar till jul. Och ingen aktivitet har det varit här på bloggen på evigheter. Men helt inaktiva julbloggare har vi ändå inte varit. Någonstans i bakhuvudet finns alltid en tanke på det som komma skall. Mer om detta en annan gång.

Mycket har också hänt sedan senaste inlägget, som förstås förklarar frånvaron på bloggen. Syster C:s familj har utökats med ännu en dotter den 22.4.2013, så det mesta av tiden går åt till helt andra saker än julpyssel. Vi har haft en lång och härlig sommar i Finland, trots att inte vädret hela tiden var det bästa. Vi håller smått på och fyller frysen med lite bär inför vintern, som sig bör. Kanske borde man också redan börja tänka på diverse annat i naturen som man eventuellt önskar att samla på sej och spara till julen, t.ex. frysa ner rönnbär som dekorationsmaterial eller plocka mossa? Förhoppningsvis blir det lite extra tid till mer julpyssel än vanligt i år som jag har mammaledighet ända fram till mars 2014.

Nu ska syster C gå och lägga sej så att jag orkar med nattpasset med den lilla.

Ha en skön sensommar och njut av det som är kvar av sommaren och att höstmörkret faktiskt redan börjat smyga sej på (för den som är förtjust i det)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar