söndag 15 november 2015

Helgen med julemesse

Kära julblogg,

Den här helgens program var bland annat att besöka julmässan Oslo Christmas Show, som vi hade fått biljetter till. Vi tackar arrangörerna för det! Vi hade av praktiska skäl sparat det till idag söndag. Tyvärr ser dagens läge ut så här:


Halvliggande ställning med andra ord och den fysiska formen är långt ifrån bra. Feber, hosta och en rejäl förkylning. Ja, jag vill nästan gå så långt som att säga att det är den värsta sorten på flera år. Den har gradvis byggt sej upp under en vecka nu och tycks tyvärr kulminera just när julälskaren skulle ut och botanisera på Norges Varemesse. Då får vi bara hoppas att de som vann biljetter till mässan i vår tävling på denna blogg tidigare i veckan, iallafall har kommit sej dit och fått några positiva upplevelser. Av recensionerna på facebook att döma (hur mycket värde man nu skall lägga i dem?) så ser det ut som att flera besökare var något besvikna över årets mässa och att faktiskt den viktigaste ingrediensen, nämligen JUL, saknades. 

Har en ny jultidning framför mej på soffan, Lantlivs jul, och har huset för mej själv eftersom mannen och tjejerna kör en runda på Leos Lekeland så att mamman får vila sej. Men jag orkar inte ens bläddra i tidningen, då är det illa. Nu: blunda och vila. 

En fortsatt skön söndag till er läsare och en önskan om en förkylningsfri förjulstid till er alla!

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar