söndag 15 september 2013

100 dagar, höstrusk, innesittare och "what`s wrong with me?"

I dag är det exakt 100 dagar kvar till jul. Jag har hittills levat i tron att det ännu är lite sommar kvar, men när man nu ser på termometern, väderprognosen framover och kikar ut genom fönstret på dis och duggregn så är det bara att konstatera att hösten är här. I dag denna söndag är jag en riktig innesittare. Det har regnat hela förmiddagen och jag och fröken T har pysslat ett rosa födelsedagskort. Jag har också börjat pyssla inbjudningskort till 4-årskalas.


Inget att smussla med: vi gillar rosa!


 
 

Kortet jaa, fast felvänt och hur jag än försöker får jag inte svängt den rätt väg...Men fint blev det!


Nu körde fröken T och hennes pappa till simhallen och jag och fröken S är fortfarande inne. S sover och jag ska egentligen inte blogga, men laga färdigt en plansch som presenterar mitt berömda masterarbete som blev färdigt i november 2012, men som nu ska presenteras på forskningsdagarna på högskolan. Därav: "what`s wrong with me?". Det är ingen som tvingar mej att delta eller att laga den här planschen, jag är färdig med studierna för länge sedan och är dessutom mammaledig för tillfället. Men ända har jag lust att ta babyn med och delta.. Och så sitter jag här och får inte färdigställt den tusans planschen och tycker som vanligt inte att den blir tillräckligt bra.. Precis som om det vore någon tävling. Fast hej, vänta lite, det är det faktiskt. Bästa poster ska utses av deltagarna.

Det är lite julrelaterat för ögonblicket. Jag har inhandlat vita gardiner till vardagsrummet, som under dagens lopp skall hängas upp. Det kan hända att de kan kombineras med förra årets inskaffade röda julgardiner (som jag i amningsyran inte ens kommer ihåg hur ser ut...). Jag hittade äntligen vita gardiner, mycket enkla sådana, från Åhlèns. http://www.ahlens.se/inredning/gardiner/gardin-skir-id-f87d7363f81345259157e499064c2c62.html#s=showAll (funkade inte att klistra in bild...).

Och så köpte jag nya dojjor...("och nya skor..det behövde du ju verkligen.." var min mans kommentar. Har väl kanske några par från förr jaa...)
Ha en fortsatt fin söndag!

/C

1 kommentar:

  1. Ser ett litet syftnings/språkfel i texten: jag förtydligar att det inte är vardagsrummet som ska hängas upp, utan naturligtvis gardinerna!

    SvaraRadera