torsdag 3 januari 2013

After jul

Julen kom och med den försvann bloggivern och aktiviteten här på julbloggen. Det är så mycket annat att göra på jullovet så man hinner ju inte sitta vid datorn. Men jag räknar med att det inte är så många som hinner sitta och läsa bloggar heller. Jullovet var som vanligt allt för kort, märkligt att inte "mellan-dagarna" blir fler med åren?! Men härligt vintrigt var det, skönt, avslappnande, socialt, mysigt och massa god mat. Och det gick faktiskt också överraskande bra med halsbrännan trots julmaten.

På barnens julbön hann vi vara på dagen på julaftonen och sent, kl.23.00 var några av oss på musik i julnatten i kyrkan. Jultomten kom och det var förstås väldigt spännande för en  3-åring. Att han dessutom kom 2 gånger, dock till olika hushåll, var ju extra festligt och innebar MÅNGA paket. T.o.m. mor i huset, alltså bloggsyster C, hade tydligen varit snäll och fick många paket. Här bjuder jag på bilder av några av dem.


Diskmedel av min miljömedvetna syster.


Kastehelmi-skålar, precis som jag önskat mej.


Dagis-barnen hade pysslat värre.

Denna toffla är ett måste om man är finsk tydligen. Mycket sköna.

Till nästa år.

Kommer säkert till användning efter en vecka på Teneriffa (snart!!).


Sminka bör man.
Nu är gråa januari här igen, men det blir ju trots allt ljusare. Julpynt och belysning hänger kvar. Än finns det godsaker i skåpet. Och vi reser till Teneriffa på söndan!!!

Ha en skön start på det nya året och njuuut, för ännu är inte julen riktigt över!

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar