måndag 29 oktober 2012

Så kom den första snön

Imårse när vi vaknade hade snön kommit också till vår breddgrad, helt enligt väderprognosen. Det är något speciellt med den första snön, när den än kommer. Det tyckte speciellt 3-åringen som öppnade ytterdörren och utbrast ett lycklig "åååh". Vi åkte pulka till dagis och väl framme vid dagiset måste alla dagistanter få veta att DET HAR KOMMIT SNÖ NU!
Nu fortsätter snön att ösa ner, får se hur länge den håller sej kvar denna gång. Knappast ända fram till jul iallafall ;).

I helgen som gick har vi varit och inspekterat en nyöppnad utbyggnad av ett shoppingcenter här i närheten. Det hade blivit så enormt stort och så många intressanta butiker. Tyvärr var det helt kaos pga den stora folkmängden, snudd på före-jul hysteri. Dessutom kunde vi konstatera att den kommersiella julen nu är i gång för fullt här i nåårvei också. Vi shoppade badskum, rosa prinsessväska, rosa hårband, klistermärken, en vedkorg och julkalenderpåsar. Gissa vem som fick shoppat mest denna lördag?! Jag tycker kanske att 3-åringen ännu är onödigt liten för att ha en egen "sak-kalender", så länge hon inte efterfrågar det så..Men jag har en annan idè med påsarna jag har köpt, en "light-variant" kan man säga. Mer om den senare.


Vedkorgen vi köpte från Home&Cottage. Den ser finare ut i verkligheten, ser lite mesig ut på bild.

Nu kallar slutstpurt på masterarbetet, efter en effektiv lunchpaus med bloggande!

Ha en fin start på sista vecka i oktober/första veckan i november!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar