måndag 27 december 2010

Julhelgen har passerat...

...utan alltför många blogginlägg. Det tyder väl på att vi har haft något roligare att göra! Julhelgen har rasat förbi. Vi har planerat, pysslat, handlat och bakat i lång tid och så går alltid julhelgen alltför fort. Men julen är ju inte över för det. Nu kommer vardagarna emot igen, men vi har jullov och ska fortsätta slappa, ta det lugnt på morgonen, äta god mat och choklad. Vi ska försöka komma oss ut lite mer nu när det är lite mildare väder, det har hittills varit minst -20 grader på dagarna, alltså allt för kallt för uteaktiviteter. I år är det för övrigt sämsta tänkbara fördelning av helg- och vardagar under julledigheten. Det blir så kort jullov när hela julhelgen är på en helg liksom. 
Vi ska snart publicera en bild på årets julgran, så fort vi får tid till att lägga in bilderna. Hela julgransköpet är en historia i sig, vi var väldigt sent ute av en speciell anledning och köpte gran först dagen före dopparedagen. Ingen lyckad affär det. Men mer om det sen. 

Nu har vi iallafall ägnat juldagen åt att surfa resor till varmare breddgrader och har ikväll bokat resa till Gran Canaria i februari. Så nu blir det natt här i huset! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar