fredag 5 september 2014

Lite till...

Ännu håller sommaren sej kvar här på våra breddgrader. Jag har svårt att släppa taget om sommaren och värmen i år. Går ännu med kort kjol till jobbet och sitter här i soffan med shorts ikväll. Har också surfat otaliga charterarrangörer och sett på all-inclusive på Gran Canaria. Men det blir nog först efter julen, troligen till påsken nästa år.

Jag har med andra ord haft lite svårt att hitta inspiration till julrelaterat ännu. De senaste dagarna har jag börjat följa med många andra svenska julbloggar (se vår länk till julbloggarna). Jag ser att det är många som följer med på pressvisningar och nyheter på nätet. Det hjälper ju en lat julbloggare, som får alla trender serverade utan att behöva söka själv. Tack för inspirationen till alla andra härliga julbloggare! Jag måste erkänna att det ikväll faktiskt smått börjar klia i fingrarna att få känna på alla julattiraljer som visas fram: julgransprydnader, ljusslingor, stjärnor...

Inspiration från Åhlèns julkolleksjon 2014. I like Åhlèns hemtrevliga prylar.

/C

1 kommentar:

  1. Jo visst kan det vara svårt att hitta inspiration när det är så varmt ute. Vi har faktiskt börjat få det lite kallare, så snart är det enkelt!

    SvaraRadera