tisdag 1 november 2011

Ã…rets julkalender

Julkalendern i SVT är självklart ett måste för att förjulsstämningen ska infinna sig. I år heter julkalendern Tjuvarnas jul och utspelar sig, enligt svt:s hemsida, i sekelskiftets Stockholm. Gustaf Hammarsten spelar huvudrollen som ficktjuven Kurre. Han ser onekligen bekant ut på bilden och har varit med i flera filmer som jag sett, men kommer inte på en enda just nu. Hoppas iallafall att årets kalender blev lika bra som fjolårets "Hotell Gyllene Knorren".









Det ser ut som att julbloggandet blir lite skadelidande pga att det är så många andra projekt på gång just nu. Om 1,5 vecka blir det att packa säcken och dra till varmare strök, närmare bestämt Kap Verde. Jag ska då ladda batterierna ordentligt och komma starkare tillbaka. :)

Nu är det iallafall dags att börja varva ner och komma sig i sovmodus. Efter att jag har bytt jobb har det blivit tidigare avfärd hemifrån, dvs. med kl.7-tåget. När dessutom "Little miss sunshine" inte alls anpassar sig till vintertid, utan istället stiger upp sisådär kl.5.30, så är energin på topp denhär tiden på dagen.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar