tisdag 17 september 2013

Testing testing

Ingen av systrarna är expert på webdesign, så vi har i stort sett haft samma layout och utseende på bloggen sen vi började julblogga för tre år sedan. Jag tröttnade på den röda bakgrunden och har varit sugen på att testa något nytt så here we go. Egentligen gillar jag retro och färgglatt men gissar att det inte riktigt faller min syster i smaken, så jag försökte hitta något lite mer diskret. ;) nu känns det dock som att jag har sett den nya bakgrunden någonstans tidigare, så det kan hända att jag omedvetet har härmat någon annan julbloggare...? Jag hittade flera fina varianter, så vem vet, kanske byter vi bakgrund igen nästa vecka. ;)
Jag ska fixa en ny header också så småningom men den gamla får duga tills dess.

/E

8 kommentarer:

 1. Jag har samma bakgrund, och det spelar ju ingen roll så länge vi inte har samma header, haha! Det blev supersnyggt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Du har bra smak ;) snygg header har du! Jag vet inte vad vi ska göra med vår, jag har inga proffsiga program på min dator.. men Paint funkar ju alltid. haha!

   Radera
 2. Det är så svårt med design på bloggen tycker jag, jag har bytt massor med gånger men nu har jag bestämt mig för behålla den här. man blir nog aldrig helt nöjd :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du har rätt i att man aldrig blir helt nöjd, alltid finns det något man vill förbättra. Html-koder och allt vad det heter är som hebreiska för mig så jag tror vi får vara nöjda med vår design nu också.. :)

   Radera
 3. Jättefin bakgrund! känns vintrig och julig på samma gång!

  SvaraRadera
 4. Svårt med layout, jag köpte min design för jag orkar inte lära mig att gör en egen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var smart! Det finns en del gratis designs (t.ex. denhär bakgrunden) som man enkelt kan kopiera och klistra in, men risken finns ju att någon annan har samma bakgrund då.

   Radera