söndag 2 januari 2011

Jullovet går på sista versen

Det blev lite aktivitet här på bloggen under jullovet. Det blir alltid mycket program under julen och eftersom jullovet var extra kort i år, har vi inte hunnit med att sitta framför datorn speciellt mycket. Men en väldigt fin semester har vi haft, trots att det stora delar av tiden varit för kallt och att man som vanligt har ätit för mycket. Det får vi råda bot på under de kommande veckorna/månaderna. Nu är det bara 1 månad tills vi reser till Gran Canaria och då ska kroppen vara i  bättre form! :)

Nyåret blev för övrigt firat i goda vänners lag med god middag. Barnvakt hade också syster C:s dotter fått, så det var extra avslappnande för föräldrarna. Tack mormor och morfar för det!
Syster C med familj  har nu rest tillbaka till hemorten, anlände idag på eftermiddagen så nu är jullovet nästan slut och vardagen kommer emot. Syster E blev kvar i Finland och därmed upphör systrarnas samboende. Men julen är ju ingalunda över för det, den varar ju intill påska sjungs det... Iallafall till Tjugonda Knut som är den 13.1. Jag kan dock tänka mej att de som har haft problem med barrande julgran i år knappast vill ha kvar den så länge. Vi ska iallafall låta vårt julpynt stå framme ännu en stund så att vi hinner njuta av allt vi missat medan vi varit bortresta.

Ha en fin efter-jul-vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar