tisdag 16 november 2010

Hotell Gyllene Knorren

Nu är det bara ett par veckor kvar till första december. Vad sker första december? Jo, förutom att man får öppna första luckan i julkalendern börjar julkalendrar visas på tv! En höjdpunkt för alla julälskare. I SVT:s julkalender "Hotell Gyllene Knorren" kan man se finlandssvenskan Maria Sid i en av rollerna.

Såhär skriver SVT på sin hemsida: "Årets julkalender Hotell Gyllene Knorren handlar om familjen Rantanen som lämnar staden för landet och köper ett hotell. Fulla av drömmar om ett idylliskt liv intar de hotellet. Det är bara en hake. Hotellet har inga gäster, ingen mat, och visst spökar det i rum nummer 13? Julkalendern Hotell Gyllene Knorren bygger på Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker med samma namn. I huvudrollerna återfinns bland andra välbekanta Maria Sid och Peter Engman. Regisserar gör Mikael Syrén."

De senaste åren har våra förväntningar inte riktigt uppfyllts, så vi har stora förväntningar på årets julkalender och hoppas att den slår LasseMajas detektivbyrå som hittills har varit bästa kalendern på 2000-talet. Vilken är Din favorit-julkalender genom tiderna? Inom kort kommer vi att presentera våra favoriter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar